nl en  chjp2

logo-trans

C. Wang Registeraccountant is opgericht door de heer drs. C. Wang RA in mei 2001.
De heer C. Wang is zijn loopbaan in de accountancy begonnen bij Deloitte & Touche te Leiden in het jaar 1996.

In het jaar 1997 heeft de heer C. Wang zijn titel drs. behaald aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 1999 is de heer C.Wang afgestudeerd als RA.
Na zijn Deloitte & Touche periode heeft de heer C. Wang een tijdje bij de gemeente Spijkenisse gewerkt.

Na zijn periode bij de gemeente Spijkenisse is de heer C.Wang werkzaam geweest bij Tempelman & Partners Registeraccountants.Na ruim 3 jaar bij Tempelman & Partners te hebben gewerkt, heeft de heer C. Wang een overstap gemaakt naar BAS consultancy.

Nadat de heer C. Wang aan de consultancy heeft geroken, besloot hij terug te keren naar de accountancy, om voor zicht zelf te beginnen.

Vanaf start heeft de organisatie alleen maar groei meegemaakt. Voor de komende jaren verwacht de heer C. Wang verdere groei van de organisatie. De heer C. Wang wil ervoor waken dat de organisatie gezond groeit.

Inmiddels zijn er 6 personen werkzaam bij de organisatie. De verwachting is dat binnenkort een of twee nieuwe personeel zal worden aangetrokken.

Om de kwaliteit van het kantoor te waarborgen wordt gebruik gemaakt van een webbased kantoor handboek. Hierin staan standaard modellen, voorschriften etc. opgenomen. Daarnaast maakt C. Wang Registeraccountant gebruik van speciale accountancy software.

Om het personeel beter op te leiden en vaktechnisch op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, worden zij naar cursussen gestuurd. Naar welke cursus een personeelslid gaat, wordt bepaald door de directie.

De organisatie heeft een specialisatie ontwikkeld voor de MKB en de Aziatische markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lid van NBA logo externen DIAP-PMS158c LR500px

logo-trans  

C. Wang Registeraccountant |  route | T 010-436 60 55 | M 06 245 63 858 | contact1

Disclaimer   Algemene voorwaarden   Klachtenregeling   Gedragscode   Colofon